Historiek

Klein Teater Bolderberg logo

Klein Teater Bolderberg werd in 1970 onder deze naam boven de doopvont gehouden.  Het doel is nog steeds hetzelfde gebleven , met een groep enthousiaste mensen een theaterstuk brengen waar het publiek van kan genieten.

Mensen bij elkaar brengen tijdens de creatie van het stuk, op en naast het scène, gedurende de opvoering en erna. Als één grote familie waar iedereen zijn plaats kan vinden.

De personages die door de acteurs vertolkt worden ook zo “authentiek” mogelijk.  Om zo het publiek te laten genieten van hedendaagse en herkenbare situaties.

Momenteel bestaat het gezelschap 48 jaar en zijn de voorbereidingen begonnen om binnen twee jaar het vijftigjarige bestaan te vieren samen met een Koninklijke titel als erkenning.

De ultieme test ieder jaar opnieuw is de première voor het publiek.  Zal het stuk gesmaakt worden,  wanneer wordt er voor het eerst gelachen of geklapt….  Van één ding mag men zeker zijn, de spelers en heel de entourage smijt zich iedere keer voor de volle honderd procent.